06/70/400-28-81 szakkepzo@sarvarieger.hu

Gyakorlati oktatás

Belső gyakorlat

Egészségügyi alkalmassági, kereskedelem, élelmiszeripar, turizmus-vendéglátás ágazatban

Házirend

Tájékoztató a külső gyakorlatról

Szülőknek és tanulóknak

Tájékoztató a tanulószerződés kötéséről

Tanulószerződés megszüntetése

Gyakorlati képzőhelyek listája szakmánként:

Cukrász

Eladó

Kereskedő

Pék-cukrász

Pincér

Szakács

Vendéglátóeladó

Vendéglátásszervező

Gyakorlati képzőhelyeknek való tájékoztató információ

2020 szemptember 1. előtt indult képzések estén

Kerettantervek:

Cukrász

Eladó

Élelmiszeripari technikus

Kereskedő

Pék-cukrász

Pék

Pincér

Szakács

Szőlész-borász

Vendéglátásszervező

Vendéglátó eladó

Szakmai és vizsgakövetelmények:

Cukrász

Eladó

Élelmiszeripari technikus

Kereskedő

Pék-cukrász

Pék

Pincér

Szakács

Szőlész-borász

Vendéglátásszervező

Vendéglátó eladó

Értékelő lapok

Cukrász

Eladó

Pék 11. évf.

Pék-cukrász

Pincér

Szakács 10. évf.

Szakács 11. évf.

Vendéglátásszervező

Letölthető dokumentumok

Értékelőlap nyári gyakorlat

Munkanapló (nyári)

2020 szeptember 1. után indult képzések esetén

Képzési és kimeneti követelmények

Cukrász

Kereskedelmi értékesitő

Kereskedő és webáruházi technikus

Pék cukrász

Pincér-vendégtéri szakember

Szakács

Szakács szaktechnikus

Szőlész-borász

Vendégtéri szaktechnikus

Programtantervek

Cukrász

Kereskedelmi értékesitő

Kereskedő és webáruházi technikus

Pék cukrász

Pincér-vendégtéri szakember szakma

Szakács

Szakács szaktechnikus

Szőlész-borász

Vendégtéri szaktechnikus