06/70/400-28-81 szakkepzo@sarvarieger.hu
„Fine Dining & Sustainability” Nemzetközi Gasztronómiai Verseny

Iskolánk csapata meghívásos gasztronómia versenyen vesz részt Olaszországban a Casargo Professional Hotel Training Center (CFPA) vendégeként. 

A nemzetközi megmérettetésen 14 iskola vesz részt Európából : Eger (Magyarország), Kaunas (Litvánia), Riga és Jelgava (Lettország), Alba Iulia (Románia), Bled (Szlovénia), Coimbra (Portugália), Berat (Albánia), Isztambul ( Törökország), Le Touquet-Paris-Plage (Franciaország) és Casargo, Villorba, Torre Boldone és Varese Olaszország.

Április 20-21-én mérik össze gasztronómiai tudásukat a csapatok, akik elkészítik az előzetesen megkomponált éteksorukat, a koktélokat, majd felszolgálják a zsűrinek, valamint az ebédre és vacsorára kijelölt véleményformálóknak. A gálavacsora és a döntő díjátadó csütörtök este lesz.

Iskolánkat négy főből álló csapat képviseli:
           Erdélyi Viktória
           Gavalecz Kevin  
           Hankó Ádám 
           Kovács Enikő
Kísérő oktató: Meskó Norbert

Sok sikert diákjainknak!