Hírek
2025. febr. 6.
Kezdetét vette a "Dobos 100" gasztronómiai verseny Budapesten
Kezdetét vette a "Dobos 100" gasztronómiai verseny Budapesten a BGSzC. Dobos C. József Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, melyen a Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapata is részt vesz.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Tantestületi kiránduláson a Sárvári oktatói
A Sarudi Élményfalu a Tisza‑tó egyik legizgalmasabb aktív- és ökoturisztikai központja. A lehetőségek közül mi a vízi programot választottuk a meseszerű táj miatt. A hosszú túrát kiadós ebéddel és kötetlen beszélgetéssel zártuk. Köszönjük a lehetőséget a Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnak.
2025. jún. 29.