SZC logo

Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

OM kód: 203035/005 | 3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6.

Intézmény logo

Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokJunior Főzőkonyha és Étterem, Omnia kávézóKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 14.


  • 2023/2024-es tanév eseményei

Pályaválasztási kiállítás volt Egerben

Heves Vármegyei Kormányhivatal 2023.november 9-én kiállítást szervezett, hogy segítséget nyújtson a iskolaválasztás előtt álló tanulóknak a pályaválasztási döntés meghozatalához. Tájékozódni lehetett a középfokú oktatási intézmények képzési kínálatáról, felvételi követelményeiről.

Pályaválasztási kiállítás volt Egerben


A Kemény Ferenc Sportcsarnokban interaktív szakmabemutatók, üzemlátogatások, pályaorientációs feladatok és tanácsadás várta az érdeklődő tanulókat, szülőket. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum intézményei is részt vettek a rendezvényen, így a Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium is.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Oktatói Szolgálati Emlékérmet kapott Verébné Tari Ilona

Oktatói Szolgálati Emlékérmet kapott Verébné Tari Ilona

Oktatói Szolgálati Emlékérmet kapott Verébné Tari Ilona, a HVSZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium nyugdíjas oktatója Verébné Tari Ilona pedagógusi pályáját 1984-ben kezdte az Egri Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában. Kereskedelmi üzemgazdászként szakmai elméleti tantárgyakat tanított, közben 1988-ban elvégezte a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola Gazdasági Szaktanárképzését. 2010-ban a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdász tanári diplomát kapott, és gazdasági szaktanárként, valamint a kereskedelmi tagozat-vezetőjeként dolgozott. A mai napig óraadóként visszajár tanítani. Munkáját céltudatosság, körültekintés, a feladatok maradéktalan végrehajtása jellemezte.Mindig arra törekedett, hogy megfeleljen a kor követelményeinek. Pályafutása során folyamatosan képezte magát. Megszerzett tudásával pedig segítette a kollégák munkáját. Vezetői feladatai végzése során igyekezett maximálisan megfelelni, eleget tenni a különböző elvárásoknak, igényes, pontos munkát végezni, jó példát mutatni. Az új feladatok elől nem hátrált meg, inkább kihívásként tekintett rájuk. Mindig nyitott volt az új dolgok befogadására, fontosnak tartotta az együtt gondolkodást, a csapatmunkát. Tapasztalatait szívesen megosztotta a kollégákkal. 2017. december 1-től nyugdíjas, de a mai napig aktív. Hatalmas tudással, nagy munkabírással rendelkezik. Szakmájának minden területén friss tudással, napi aktualitásokat nyomon követve tanítja a pénzügyi-számviteli ügyintézőket Személyisége jó hangulatot teremt az oktatói testületben, mindig mosolyogva, pozitívan tekint előre, munkája példaértékű mindannyiunk számára. Gratulálunk

2024. júl. 4.


2024. Érettségi

2024. Érettségi

Eredményes érettségi vizsgát tettek tanulóink. A 12.A osztály minden tagja sikeres előrehozott érettségi vizsgát tett, míg a KK/13.A és a KK/13.B osztály összes tanulójának érettségi bizonyítványt adhattunk át. Gratulálunk nektek!

2024. jún. 25.Partnereink

SZC logo

Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium


Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

3300 Eger, Pozsonyi u. 4-6.

Telefon: (+36) 20-858-3660

E-mail: szakkepzo@sarvarieger.hu

OM azonosító: 203035/005

Felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2024/000305


2024Heves Vármegyei SZC Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium